Die Suche ergab 5 Treffer

von mrcnh
27 Dez 2018, 18:35
Forum: Free support
Thema: WebDav
Antworten: 2
Zugriffe: 293

WebDav

Hi all,

I am trying with no success to have my client do install via webdav. I have set "clientconfig.depot.protocol" to webdav but the client always tries to mount a cifs share instead of using webdav with the URL I provided. What else I need to do?

Thanks,

MC
von mrcnh
20 Dez 2018, 23:58
Forum: Freier Support
Thema: OPSI Server hinter einem Reverse Proxy (NGINX)
Antworten: 1
Zugriffe: 190

Re: OPSI Server hinter einem Reverse Proxy (NGINX)

Nach einigem Debugging habe ich es herausgefunden: Es ist ein Fehler in einigen Fällen des Codes. Ich werde den Fehlerbericht später einreichen, aber in einer Nussschale müssen Sie redundant sein, wenn Sie Port 443 verwenden möchten. Sie müssen als https://Servername:443 konfigurieren. Wenn Sie das ...
von mrcnh
20 Dez 2018, 23:58
Forum: Free support
Thema: OPSI Server behind a reverse NGINX proxy
Antworten: 2
Zugriffe: 338

Re: OPSI Server behind a reverse NGINX proxy

After some debugging, I figured it out: It is a bug in a few instances of the code. I will submit the bug report later but in a nutshell, you have to be redundant if you want to use port 443, you have to configure as https://servername:443. If you do not append the ":443" thinking is not n...
von mrcnh
20 Dez 2018, 15:50
Forum: Freier Support
Thema: OPSI Server hinter einem Reverse Proxy (NGINX)
Antworten: 1
Zugriffe: 190

OPSI Server hinter einem Reverse Proxy (NGINX)

Hallo, Ich habe meinen Server hinter einem Ngix Reverse Proxy und ich bin Reverse-Proxy für den Port 4447 für HTTPS. Ich kann auf die Serverseiten zugreifen, aber nach dem Starten des Webstart-Clients und Drücken der Schaltfläche "Verbinden" erhalte ich nach etwa 30 Sekunden eine Zeitübers...
von mrcnh
19 Dez 2018, 23:25
Forum: Free support
Thema: OPSI Server behind a reverse NGINX proxy
Antworten: 2
Zugriffe: 338

OPSI Server behind a reverse NGINX proxy

Hi Guys, I have my server behind a ngix reverse proxy and I am reverse proxying the port 4447 for HTTPS. I can reach to the server pages OK but after launching the webstart client and hitting the connect button I get a timeout message after about 30 seconds or so. Any clues on how to solve it? Thank...