opsi client agent installation fails during first installation [solved]

Benutzeravatar
SisterOfMercy
Beiträge: 875
Registriert: 22 Jun 2012, 19:18

opsi client agent installation fails during first installation [solved]

Beitragvon SisterOfMercy » 26 Jun 2018, 17:10

I'm reinstalling win7-x64 on a client computer, which always used to go fine. With opsi client agent 4.1.0.0-8 this failed, and with opsi-client-agent 4.1.0.0-11 it gives the same error in the log.

Code: Alles auswählen

[6] [Jun 26 16:26:00:437]       CompareDotSeparatedNumbers($INST_NTVersion$,"6.0") >= "0"   <<< result true
[6] [Jun 26 16:26:00:437]     Then
[5] [Jun 26 16:26:00:437]       comment: we are on vista or above
[6] [Jun 26 16:26:00:437]       If
[7] [Jun 26 16:26:00:438]         $INST_SystemType$ = "64 Bit System"   <<< result true
[6] [Jun 26 16:26:00:438]         ($INST_SystemType$ = "64 Bit System")   <<< result true
[6] [Jun 26 16:26:00:438]       Then
[5] [Jun 26 16:26:00:438]         Execution of: Files_copy_vista_loginblocker_64 /Sysnative
[5] [Jun 26 16:26:00:438]         
[7] [Jun 26 07:33:59:562]           copy -Vc "X:\opsi\opsi-client-agent\files\opsi\opsiloginblocker\64bit\*.dll" "C:\Windows\system32"
[8] [Jun 26 16:26:00:438]           source: X:\opsi\opsi-client-agent\files\opsi\opsiloginblocker\64bit\*.dll - target:
[8] [Jun 26 16:26:00:438]             Search: X:\opsi\opsi-client-agent\files\opsi\opsiloginblocker\64bit\*.dll
[8] [Jun 26 16:26:00:439]             Found: X:\opsi\opsi-client-agent\files\opsi\opsiloginblocker\64bit\OpsiLoginBlocker.dll
[6] [Jun 26 16:26:00:439]           Copying  X:\opsi\opsi-client-agent\files\opsi\opsiloginblocker\64bit\*.dll -----> C:\Windows\system32
[6] [Jun 26 16:26:00:439]             1 File(s) found
[3] [Jun 26 16:26:00:440]             Exception in CreateAndProcessScript: Handling Aktionsliste: Invalid floating point operation


Entire logfile here: http://www.gcecad-service.nl/downloads/opsi-script-part-Nu42Fz38.log

If I try to install opsi-client-agent manually after this, I get this problem: viewtopic.php?f=8&t=10339
Bitte schreiben Sie Deutsch, when I'm responding in the German-speaking part of the forum!

Benutzeravatar
SisterOfMercy
Beiträge: 875
Registriert: 22 Jun 2012, 19:18

Re: opsi client agent installation fails during first installation [solved]

Beitragvon SisterOfMercy » 03 Jul 2018, 14:45

It was a hardware problem, replaced mainboard and everything works.
Bitte schreiben Sie Deutsch, when I'm responding in the German-speaking part of the forum!