Die Suche ergab 9 Treffer

von smallengineguy2014
31 Dez 2019, 06:19
Forum: Free support
Thema: no wsus offline package on new server
Antworten: 0
Zugriffe: 265

no wsus offline package on new server

i am setting up a new opsi server off the new vm that is on opsi's site but after i add all the repos i am not getting wsus offline from any of the repos or is something else wrong i have this in my updater config [Repository_o4i_public] active = true opsiDepotId = baseURl = https://o4i.imbi.uni-fre...
von smallengineguy2014
20 Okt 2019, 12:39
Forum: OPSI PackageBuilder
Thema: package builder offline
Antworten: 1
Zugriffe: 360

package builder offline

i have a opsi server on a address of 192.168.0.15 and have tried many different settings to get this package builder that you support online with my server and still have issues have smb://192.168.0.15/opsi_workbench as the config server the right user name and password i can putty in and out on tha...
von smallengineguy2014
24 Jul 2019, 05:52
Forum: Free support
Thema: help with teamviewer 14 host
Antworten: 1
Zugriffe: 397

help with teamviewer 14 host

i have read and just don't get what i am doing wrong but here is what i got ; ---------------------------------------------------------------- ; Copyright (c) uib gmbh (www.uib.de) ; This sourcecode is owned by uib ; and published under the Terms of the General Public License. ; credits: http://www....
von smallengineguy2014
14 Jul 2019, 18:28
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

Re: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

i did this to the file in /var/lib/opsi/depot/win10-x64/custom and it gives me a all english install <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <!-- ==================== WINDOWSPE SETTINGS ==================== The window...
von smallengineguy2014
13 Jul 2019, 07:43
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

Re: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

i found it and i have tested the fix for me

what would i need to do to start working to better the project
von smallengineguy2014
11 Jul 2019, 23:13
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

Re: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> -<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <!--====================WINDOWSPE SETTINGS====================The windowsPE configuration pass is used to configure settings specific to Windows PE as well as settings that ap...
von smallengineguy2014
11 Jul 2019, 02:33
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

Re: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

thanks for the reply and yes i have read that but i have yet to find out why when i install windows it get 2 different languages installed when i have the setting set to US on the control panel and the server setting. here is what you are referring to in the response <?xml version="1.0" en...
von smallengineguy2014
09 Jul 2019, 22:56
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

Re: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

here is the answer file (yes i did remove the password hash for safety) <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processo...
von smallengineguy2014
09 Jul 2019, 22:50
Forum: Free support
Thema: i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed
Antworten: 8
Zugriffe: 850

i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed

i install windows 10 enterprise and i get 2 different language packs installed even tho i have a answer file that has only one in it and i don't think it is being read my question is where is the answer file suppose to be for windows 10 64 in opis and can i tell opsi to read that file to the install...