Die Suche ergab 48 Treffer

von shade
04 Mär 2019, 18:10
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

Re: [SOLVED] PXE/netboot: login failed

Everything works fine with new bootimage.

Problem solved :)
von shade
27 Feb 2019, 13:38
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

Re: PXE/netboot: login failed

The new image seems to solve the problem :)

I will try some more tests to be sure, but the first computer is installing Windows 10 now so I think it works.
von shade
25 Feb 2019, 14:31
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

Re: PXE/netboot: login failed

I will try and install the updated bootimage.
von shade
25 Feb 2019, 13:22
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

Re: PXE/netboot: login failed

Hi,

Okay, that explains alot. Will try on the client, is there a fix on the way to the bootimage?

Regards.
von shade
22 Feb 2019, 16:44
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

Re: PXE/netboot: login failed

Hello, Just FYI it is our own installed Ubuntu server, not your vmimage. I ssh onto the server and installed rngd (apt install rng-tools) as is what missing, then ran: /usr/sbin/rngd -b -r /dev/urandom -o /dev/random master.py is not to be found on our server We are running in BIOS mode. After runni...
von shade
22 Feb 2019, 12:52
Forum: Bugs
Thema: [SOLVED] PXE/netboot: login failed
Antworten: 10
Zugriffe: 1084

[SOLVED] PXE/netboot: login failed

Hello, We are trying to install a computer with the win10 netboot product, and it fails with a similar failure as in this thread: https://forum.opsi.org/viewtopic.php?f=7&t=10928&p=47612&hilit=getrandom#p47612 After the PXE boots, we choose the name the computer shall be named, and the t...
von shade
15 Mai 2018, 17:46
Forum: Free support
Thema: Harden opsiconfd? (disable TLS 1.0 and RC4 ciphers)
Antworten: 1
Zugriffe: 694

Harden opsiconfd? (disable TLS 1.0 and RC4 ciphers)

Hello,

Is it possible to harden the default setting for the opsiconfd web service (port 4447)? Like remove support for TLS 1.0 and disable RC4 cipher suites.

Can that be configured and can the opsiclient support that?

Regards
S
von shade
24 Apr 2017, 19:31
Forum: Free support
Thema: Error when searching for installed product.
Antworten: 10
Zugriffe: 3989

Re: Error when searching for installed product.

Yes, the problem still persists with the newest expermintal.

Using the workaround from the link by inserting -Dhttps.protocols="TLSv1" on javastart works on the local version.

Web version still dont work.
von shade
07 Apr 2017, 22:00
Forum: Free support
Thema: Error when searching for installed product.
Antworten: 10
Zugriffe: 3989

Re: Error when searching for installed product.

I have tried to update to the experimental version, now the error on login has been fixed :) The error when searching on a product are still present, also it is not possible to launch the configed by browser when calling https://server:4447/configed/ it shows the box with "Downloading applicati...